خط قرمز قسمت ۳ No Further a Mystery
خط قرمز قسمت ۳ No Further a Mystery
Blog Article
هنگامی که میزان قند خون به کمتر از ۵۴ میلیگرم در دسی لیتر برسد فرد به دلیل افت شدید قند خون ممکن است بیهوش شود؛ به صورت کلی این میزان از افت قندخون بیشتر در بیماران دیابت نوع یک اتفاق میافتد و نیاز به مراقبت ویژه و مراجعه به پزشک دارد.
ممکن است پزشک شما مقدار، زمان بندی، یا نوع داروهای دیابت شما را تغییر دهد.
۱۶:۳۰ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
شما برای یک رژیم غذایی سالم به همه این قسمت ها نیاز دارید، اما کربوهیدرات ها (کربوهیدرات ها) در مورد سطح گلوکز خون شما واقعا مهم هستند.
به یاد داشته باشید که بسیاری از انواع غذاها می توانند در دسته کربوهیدرات ها قرار گیرند، از جمله میوه های تازه و خشک، ماست، خامه ترش، شیر و جایگزین های شیر.
به جز آناناس، خربزه، هندوانه و طالبی بیشتر میوهها دارای شاخص گلوکز ۵۵ و پایینتر از آن هستند. این شاخص کم به این دلیل است که اغلب میوهها دارای میزان زیادی آب و فیبر هستند که شکر موجود در آنها یعنی همان فروکتوز را به طور طبیعی متعادل میکند. زمانی که میوه میرسد، شاخص گلوکز آن افزایش مییابد.
باوجود اینکه هنوز هیچ شواهد قطعی وجود ندارد که نشان دهد چگونه سیب زمینی شیرین به تثبیت و کاهش قند خون در انسانها کمک میکند، بدون شک یک ماده غذایی سالم، مغذی و دارای شاخص گلوکز کم محسوب میشود. میتوانید این دو ماده غذایی را در انواع مختلف غذا از سرخکرده تا بخارپز و آب پز مصرف کنید.
خانم٣٥ ساله هستم ، ميزان قند خون ناشتام در آزمايش خون ١٠٠هستش آيا در مرز ديابت هستم؟! توتال كلسترولم ١٩٩هست
بررسی منظم قند خون برای جلوگیری از ابتلا به دیابت در افراد سالم و همچنین پیشگیری از تشدید انواع برای بیماری قند خون چی خوبه بیماری در افراد مبتلا به دیابت کار حائز اهمیتی میباشد؛ غیر متعادل بودن سطح قند خون میتواند منجر به بروز بیماریهای خطرناکی در افراد سالم و افراد مبتلا به دیابت شود.
تغییر در میزان هورمون ها به عنوان مثال حین دوران قاعدگی (برای بانوان )
کسانی که در خون شان کتون (منبع انرژی ساخته شده توسط کبد) و سطح بالای گلوکز خون (که می تواند نشانه ای از نیاز شما به انسولین بیشتر باشد) دارند.
۲- مقدار غذای مصرفی را کم و در دفعات بیشتر استفاده نمایید.
بدن شما میتواند از گلوکز برای انرژی استفاده کند، و هر چیزی که اضافه می ماند و بدن از آن استفاده نمیکند را در سلولهای شما ذخیره کند.
زمانی که فردی به دیابت مبتلا میشود، چه بدنش قادر نباشد میزان کافی انسولین ترشح کند چه انسولین به درستی استفاده نشود، گلوکز در خون تجمع پیدا میکند. میزان بالای گلوکز خون علائم زیادی از جمله خستگی و مشکلات قلبی را به وجود میآورد.